Eataliano, Pizzeria Arnhem

Naast bezorgen en afhalen, kunt u ook dineren bij ons! Wij maken de pizza's en pasta's elke dag vers voor u. Naast gelegenheid om binnen te zitten, is in de zomermaanden ons terras ook open.

Catering

Heeft u een tuin-, buurt- of personeelsfeest, jubileum, opening óf organiseert u een lunch, barbecue of diner? Wilt u uw gasten verwennen en de catering tot in de puntjes (laten) verzorgen? Dan bent u bij Eataliano, zowel particulier als zakelijk, aan het juiste adres. Van belegde broodjes en buffetten tot aan compleet verzorgde feesten. Wij zorgen dat uw speciale gelegenheid een groot maar vooral ook een smakelijk succes wordt.

Wij leveren de catering alleen in de omgeving van Arnhem. Vraag ons naar de voorwaarden zodat we een afspraak kunnen maken en alles naar u wens kunnen maken.

Kinderfeestje

Wat is er niet leuker voor een kind om met zijn of haar beste vriendjes en vriendinnetjes een verjaardag te vieren bij Eataliano!

Kinderen mogen zelf een pizza maken en zullen begeleid worden door onze pizzabakkers. Ook is er de mogelijkheid om zelf ijs te maken zodat ze ook zelf hun toetje kunnen maken! Als dit is gelukt zullen de kinderen een pizza certificaat krijgen waarmee ze officieel pizzabakkers zijn van Eataliano.

Mail voor de mogelijkheden en tijden.

Eataliano Arnhem 5 stars after 1555 reviews
Eataliano Arnhem